Coaching

Wanneer er behoefte is aan een uitwisseling voor antwoorden op je vragen of meer inzicht in de goede richting voor jou, is er een persoonlijke gesprek mogelijk

met Joep of met Janine. 


 

Ik ben Joep. Ik bied gesprekken aan vanuit de persoon die ik ben en de ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven. Vanuit mijn kennis en ervaringen uit de commerciële wereld en de begeleidende zorg ben ik in staat om energetische context te plaatsen in de huidige maatschappelijke dynamiek en de verwachtingen van de maatschappij aan ieder individu. Ik ben van mening dat een groot gedeelte van ons huidige staat van zijn en eventuele problemen die wij ervaren op dit moment voortkomen uit het niet in harmonie leven met je volledige energetische zijn. Je volledige energetische zijn betekend voor mij dat je bewust bent van alles om je heen en binnen jezelf.  

 

Soms voel je je onverklaarbaar minder fijn of zelfs helemaal niet goed en krijg je maar geen zicht op hoe dit nu kan en is er medisch geen verklaring.

 

Je voelt dat er iets speelt maar je krijgt het voor jezelf niet duidelijk wat het precies is. Het leven kan je op momenten voor allerlei vraagstukken stellen die lastig helemaal alleen op te lossen zijn. 

Soms ben je al zo lang door gegaan met hoe je altijd leefde en kom je nu tot de conclusie dat je niet langer verder kan op deze manier, maar ook nog niet goed weet hoe dan wél.

Misschien heb je ook het gevoel dat je de laatste tijd meer ziet en ervaart dan voorheen en zou je graag een sparren over wat het dan is en hoe je er mee verder kunt.

 

Ik kan hier samen met jou in een gesprek aandacht aan geven. Samen vertalen we hoe je voor jezelf een weg kan vinden op een manier die passend is bij jou.

We maken samen zichtbaar wat voor jou misschien nu nog niet helemaal of slechts gedeeltelijk zichtbaar is. 

Er is ruimte voor al je vragen. 

  

Ik ga hierbij uit van het principe dat alles om ons heen energie is.

We begeven ons allemaal in een energetische omgeving. Je kunt hierbij vanuit een open en bewuste verbinding met je onderbewuste communiceren.

 

 

Samen kijken we hoe we je vragen kunnen plaatsen in de energetische context en hiermee je onderbewuste zijn. In ons gesprek gaan we samen kijken wat er nodig is om jou bewust te maken van je onderbewuste. Hoe we de eventuele obstakels die je ervaart kunnen plaatsen en kunnen oplossen. We gaan kijken naar hoe we je open en bewuste verbinding kunnen laten functioneren in de huidige maatschappelijke praktijk van alledag en de eventuele problemen waar je tegenaan loopt.

 

In principe duurt een gesprek een uur maar kijk ik vooral in dat moment wat passend is. Als uitgangspunt ga ik er vanuit dat één gesprek voldoende is. Soms is een tweede gesprek wenselijk, dit bekijken we samen aan het einde van het gesprek.

De bijdrage voor het gesprek bedraagt 50 euro inclusief BTW.

 

Voel je vrij vooraf vragen te stellen alvorens je een keuze maakt voor een gesprek met mij.

Ik ontmoet je graag!

 

Liefdevolle groet,

Joep


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.